VEKA SOFTLINE 82

Profile de clasa A, 7 camere, 3 garnituri

Solicita oferta de pret

Telefon: 0721 565 009 sau Email: info@rivo.ro

Ferestrele Veka Softline 82 îmbunătățesc eficiența energetică a oricărei clădiri, oferind în același timp performanță și confort. Adâncimea mare a profilelor, sistemul multicameral, izolația termică și etanșarea avansată au un impact extraordinar asupra consumului de energie și fac din casa ta un loc minunat în care poți locui, in confort energetic, în orice anotimp.

Fabricație germană la cele mai înalte standarde, profilul Veka Softline 82 combină proprietăți termice excelente cu durabilitate și siguranță extreme. Designul său atemporal se potrivește tuturor stiluri arhitecturale, atât la construcții noi de ultimă generație cât și la clădiri vechi pe care le renovați.

Grupul VEKA se numara printre jucatorii importanti de profile pvc din Europa si operează una dintre cele mai moderne fabrici.

veka softline 82 MD

Detalii tehnice Veka Softline 82

Tip de material profile: PVC superior VEKA

Design: drept / rotunjit cu adâncimea de 82mm

Grosimea peretelui exterior de 3 mm

Profil Veka 7 camere izolatoare in toc si 6 camere in cercevea

3 Garnituri de etanșare, dintre care una mediana (MD)

Armătură de oțel zincat de 1.5 sau 2mm

Clasa de izolare fonică 5 (până la 47db )

Variante de geam termopan sau geam tripan – cu dimensiuni între 24-52 mm

Sudură milimetrică

Microventilație si sistem contra acționare greșită mâner

Coeficient de transfer termic Uw = 0.75 W/(m²K), cu geam tripan Ug = 0.5 W/(m²K)

Beneficii termopane Veka Softline 82

termopane veka1. Izolare termică și fonică imbatabile

Veka Softline 82 sunt ferestre solide și călduroase care vă vor proteja de cheltuieli inutile în anotimpul friguros. Oferă un coeficient de transfer al căldurii foarte scăzut, comparabil cu cele mai performante modele de ferestre de pe piață. Profilele au pereți exteriori de 3 mm grosime, ceea ce le permite să fie incluse în clasa energetică A, conform standardelor eficienței termice.

Ferestrele Veka Softline 82 au o a treia garnitură mediana (MD) care participa la eliminarea umezelii, îmbunătățește valoarea U și izolează fonic suplimentar. Sistemul de etanșare este foarte performant, de aceea vorbim despre zero condens și zero zone reci sau curenți de aer nedoriți.  Fereastra prezintă proprietăți de izolare termică deosebite atingând coeficientul Uw = 0,75 W/m²K.

2. Frumusețe și modernitate

Profilele termopan Softline 82 sunt disponibile în zeci de variante de culori, printre care culori mate, imitatie de lemn sau imitatie metal, datorită cărora ferestrele Veka pot fi perfect adaptate nevoilor investitorului.

Rigiditatea și izolația termică extraordinara a ferestrelor Veka fac să fie alegerea perfectă pentru integrarea in clădiri moderne cu zone vitrate mari, care sunt, de asemenea, foarte eficiente din punct de vedere energetic. Se pot folosi pentru clădiri noi, precum și pentru proiecte sofisticate de renovare, aducându-se un plus garantat de modernitate. Ferestrele Veka Softline 82 au ornamente neutre, datorită cărora se încadrează perfect în orice tip de arhitectură. Se oferă diverse opțiuni de design, datorită unei game variate de profile disponibile in peste 50 de culori; ferestrele termopan Veka putând fi infoliate pe una dintre fețe sau pe ambele, placate cu aluminiu sau finisate cu VEKA Spectral.

Armonia estetică generală este completată de coloritul gri antracit discret al ramelor de uși și ferestre, gri-ul fiind recunoscut ca o culoare dominată a stilurilor arhitecturale moderne.

3. Durabilitate și folosire îndelungată

Fereastra Veka are 7 camere în toc și 6 în canat iar una dintre camere se folosește pentru armare, care asigură statica construcției. De aceea profilele Veka Softline 82 pot fi folosite cu succes la geamuri termopan mici dar și la cele cu suprafețe vitrate mari, garantându-se păstrarea formei.

Trecerea timpului le afecteaza imperceptibil și nu necesită o întreținere specială. Dimpotrivă, suprafețele rotunjite le fac foarte ușor de curățat.

4. Raport cost-eficiență excelent

Luând în seamă aprecierile a mii de clienți mulțumiți și caracteristicile prezentate, putem afirma că Veka Sofline 82 sunt unele dintre cele mai bune ferestre PVC, la un pret extrem de competitiv. Clasificările specialiștilor privind cele mai bune și eficiente din punct de vedere energetic ferestre din PVC în 2021, situează tamplaria VEKA pe primele 3 locuri ca prețuri, foarte greu găsindu-se competitori care să le depășească.

Pentru oricine își dorește o eficiență energetică superioară la un pret relativ scăzut, Veka Softline 82 este o soluție tipică „SMART”, prin care un produs de top se cumpără la un preț accesibil.

5. Protecție antiefracție

Softline 82 MD au fost create special să ofere siguranță, categoria de rezistență antiefracție a acestora fiind RC2. De asemenea se poate opta pentru o protecție maximă prin utilizarea geamurilor cu folii antiefracție si încuietori performante. Acestea vor ține garantat la distanță hoții sau pe oricine poate încerca să intre cu forța.

Veka Softline 82 MD sunt echipate cu feronerie antiefractie, care garantează o manipulare ușoară ferestrei, indiferent de dimensiunea ei și de numărul de puncte antifurt, deoarece acestea se poziționează automat în sus și în jos și se rotesc – reducând frecarea între punctele antifurt și role.