VEKA SOFTLINE 76 MD

Profile de clasa A, 5 camere, 3 garnituri

Solicita oferta de pret

Telefon: 0721 565 009 sau Email: info@rivo.ro

Softline 76 MD sunt o nouă generație de profile VEKA de clasa A, adică cele mai performante pe scara standardelor de eficiență energetică, dar oferă și izolare fonică, siguranță, durabilitate și confort la un preț imbatabil. Dacă ești în căutarea unor ferestre moderne și 100% eficiente pentru locuința ta sau o clădire pe care o construiești ori o renovezi, atunci ești exact acolo unde trebuie.

Sistemul Softline 76 MD poate fi folosit pentru orice model de ferestra (cu unul sau mai multe canate, fixe sau mobile), indiferent de stilul construcției și este compatibil cu orice sistem de închidere-deschidere preferat de client. Caracteristicile ferestrelor le fac perfecte și pentru construcții civile dar și pentru alte tipuri de clădiri – magazine, birouri, restaurante etc. si sunt potrivite oricăror condiții atmosferice sau particularități de relief.

veka softline 76 MD

Detalii tehnice Veka Softline 76 MD

Tip de material profile: PVC superior VEKA

Design: drept/ rotunjit cu adâncimea de 76mm

Grosimea peretelui exterior de 3 mm

5 camere izolatoare

3 Garnituri de etanșare, dintre care una mediana (MD)

Armătură de oțel zincat de 1.5 sau 2mm

Clasa de izolare fonică 5 (până la 47db )

Variante de dublu sau triplu vitraj – cu dimensiuni între 18- 48 mm

Sudură milimetrică

Microventilație si sistem contra acționare greșită mâner

Coeficient de transfer termic Uw = 0.75 W/(m²K), cu geam tripan Ug = 0.5 W/(m²K)

Beneficii Softline 76 MD

veka softline 76 MD

1. Eficiență termică maximă și un design modern

În ciuda grosimii sale mici și a unui design elegant, cu muchii ușor rotunjite, ferestrele Veka Softline 76 MD îndeplinesc cei mai înalți parametri de eficiență energetică care pot adăuga casei tale izolarea termică mult-dorită. Profilul clasa A este realizat din PVC de calitate superioară fabricat cu tehnologia VEKA, nereciclat și echipat cu feronerie de siguranta. Are o grosime a peretelui exterior de 3 mm și 5 camere de izolare.

Falțul geamulului de 28mm contribuie și el la eficiență și anume previne formarea de punți termice prin care se poate pierde căldura din interior.

În plus, sistemul de etanșare este foarte performant, de aceea vorbim despre zero condens și zero zone reci sau curenți de aer nedoriți. Menționăm că polimerul elastic extinde etanșeitatea și astfel durabilitatea unităților de geamuri termopan la performanța lor termică maximă!

Ferestrele Veka Softline 76 MD pot fi utilizate cu succes în clădiri pasive, care folosesc foarte puțină energie și vor scădea mult facturile tale la întreținere, chiar și în anotimpurile cu temperaturi extreme, scăzute ori ridicate. Pentru o eficiență maximă se recomandă folosirea a 3 straturi de sticlă și cu garnituri de etanșare la fiecare.

2. Rezistență și durabilitate

Softline 76 MD nu sunt niște termopane ca oricare ci ferestre pentru o viață. Și asta pentru că ferestrele și ușile fabricate din profilele solide VEKA sunt recunoscute la nivel mondial pentru rezistență deosebită datorată, în primul rând, grosimii mari a peretelui exterior al profilului, 3,0 mm. Acesta le face robuste, PVC-ul este și el mai dur, ceea ce garantează o durată de viață mai mare față de alte tipuri de ferestre.

Un alt factor care le conferă rezistență sunt rigidizările și armările cu oțel zincat care contribuie la stabilitate sporită a formei, cu alte cuvinte ferestrele Sofline 76MD nu se vor deforma nici în caz de suprafețe vitrate mari, care au nevoie de profile de calitate și rezistente.

3. Izolare fonică

Vii de la lucru obosit și vrei liniște în propriul cămin ori ai o clădire plasată în apropierea unei străzi aglomerate? Cu siguranță îți trebuie niște ferestre care să-ți ofere protecție optimă împotriva zgomotului. Sistemul performant de etanșare a ferestrelor Veka Softline 76MD au și rolul de a combate poluarea fonică reducând zgomotul din exterior până la 47db, în cazul geamurilor tripan. Asta în condițiile în care studiile arată că în multe orașe românești zgomotul poate să depășească și 70db. Această capacitate de reducere formidabilă a zgomotelor care pătrund în interior situează produsul în Clasa de izolare fonică 5, cea mai înaltă dintre valori.

O varianta de termopane Veka cu caracteristici imbunatatite o reprezinta seria Softline 82.

4. Echilibru perfect cost-eficiență

Clasificările specialiștilor privind cele mai bune și eficiente din punct de vedere energetic ferestre din PVC în 2021, situează ferestrele VEKA pe primele 3 locuri la prețuri, foarte greu găsindu-se competitori care să le depășească.

Datorită ofertei largi de pe piață și a reclamelor răsunătoare, este de fapt dificil greu ca cineva să ia o decizie înțeleaptă, dar avantajele pe termen lung ale sistemelor de vitrare VEKA nu sunt de trecut cu vederea.