USI EXTERIOR

✓   usi din aluminiu, coplanare
✓   usi din pvc, cu model din aluminiu
✓   siguranta si etanseitate

Usile de exterior, termopan sau aluminiu, amplasate la intrarea in casa, reprezinta cartea de vizita a locatarului si trebuie sa fie estetice, sigure, etanse si fiabile. Spre deosebire de usile metalice, usile exterioare urmeaza exact aceeasi linie si culoare ca restul ferestrelor casei. O parte dintre usile termopan prezentate se pot adapta si pentru usi exterior duble sau usi cu „pui” fix. De asemenea, manerul se poate schimba cu oricare dintre manerele optionale iar la partea de jos, pentru o etansare suplimentara, se poate folosi toc in loc de prag.

Foarte important:

 • usile sunt echipate cu maner standard. Manerul tip bara, din imagini, este doar informativ si se monteaza doar la solicitarea clientului;
 • culorile din imagini sunt doar informative. Pe comanda speciala, usa exterioara se poate produce in orice culoare din paletar.

USI PVC CONTEMPORANE

USI PVC CLASICE

ECHIPARE USI EXTERIOR

echiparea standard a tuturor usilor termopan de exterior include: balamale cilindrice, broasca cu bolt-carlig, cilindru de siguranta K66 si sild

Broasca cu limba-carlig:
usa exterior

 • produsa in Austria de catre Maco, este una dintre cele mai sigure si fiabile broaste;
 • carlige antiefractie care intra in contraplacile montate pe toc, prevenind astfel actionarea fortata;
 • bolturi conice care participa la inchiderea usii termopan si etansarea perfecta a acesteia;
 • contraplaci reglabile.

Cilindru Titan K66:
cilindru de siguranta pr usi exterior

 • 4 chei + cheie constructor care poate fi utilizata de meseriasi (la introducerea uneia din cele 4 chei, cheia constructor se inactiveaza si nu mai poate fi folosita);
 • protectie impotriva copierii neautorizate;
 • realizat din material rezistent la abraziune;
 • culoare argintie;

Balama cilindrica:
balama cilindrica usi exterioare

 • forma cilindrica, pentru un aspect estetic al usii exterioare;
 • bolturi suplimentare de prindere in armatura de rigidizare a profilului pvc;
 • reglaj pe 3 directii pentru a corecta usor eventualele probleme de montaj sau „lasarea” usii in timp;
 • disponibila in diverse culori: inox, alb, titan, bronze, maro inchis.

Maner standard:
maner usi termopan

 • forma eleganta pentru inchidere usoara a usii termopan;
 • prindere cu surub dintr-o parte in alta, pentru a evita desfacerea accidentala;
 • potrivire perfecta cu cilindrul K66;
 • disponibil in diverse culori: inox, alb, titan, bronze, maro inchis.

MANERE OPTIONALE PENTRU USI DE INTRARE

EXEMPLE DE USI EXTERIOR MONTATE

Usile din tamplarie aluminiu cu rupere termica sunt produse folosind sistemul aluprof MB-86, grosime panel 75mm si prag de aluminiu.

Foarte important:

 • usile sunt echipate cu maner standard. Manerul tip bara, din imagini, este doar informativ si se monteaza doar la solicitarea clientului;
 • culorile din imagini sunt doar informative. Pe comanda speciala, usa se poate produce in orice culoare din paletarul RAL.

USI EXTERIOARE DIN ALUMINIU CU RUPERE TERMICA, COPLANARE

ECHIPARE USI DIN ALUMINIU

echiparea standard a tuturor usilor exterioare din aluminiu

MANERE OPTIONALE

CARACTERISTICI

Adancime sistem

75 mm toc si 77 mm cercevea

Grosime panel

75 mm

Tipuri de deschidere

spre interior si spre exterior

PERFORMANTE

Transfer termic

pana la Uw = 0,9 W/(m²K)

Teste laborator

Etanseitate la apa: clasa 6A
Etanseitate la aer: clasa 3
Rezistenta la vant: clasa C5/B5
Protectie anti-efractie: pana la clasa RC2

Toate usile de exterior comercializate de RIVO CONSTRUCT sunt special concepute pentru a fi utilizate ca usi de intrare pentru case, care sa reziste factorilor externi (ploaie, zapada, vant, soare puternic etc..), insa se pot folosi si la intrarea in apartamente.

In afara de usile termopan clasice, exista posibilitatea de a executa, la comanda, usi cu amprenta, sau, folosind sticla decorativa,  usi personalizate, cum ar fi: usi pentru camera copilului cu personaje din desene animate, usi cu personaje biblice, usi cu peisaje etc… Pentru acestea avem nevoie doar de desenul care trebuie „pictat” pe sticla.

Pentru a calcula online pretul tamplariei va recomandam sa utilizati un calculator termopane Salamander si sa cititi ghidul cu informatii, pentru a lua o decizie informata. De asemenea, usile culisante cu ridicare sau usile osciloculisante pot reprezenta o varianta viabila atunci cand golul lasat pentru usa termopan exterioara este foarte mare.

Fiind un domeniu vast, asteptam sa ne contactati pentru a detalia proiectul care trebuie executat.

PRETURI USI EXTERIOR

SKU: UEIC Categorie:

Calculatorul de pret utilizeaza o dimensiune standard de 950 x 2100 mm, insa, la comanda, se poate realiza orice dimensiune care se potriveste golului casei. In functie de modelul ales si culoare, termenul de livrare poate varia intre 3 si 6 saptamani.

Nu am inclus in calculator usile duble, deoarece clientii opteaza, in general, sa aiba sticla pe partea „cu pui”.

Manerul tip bara de inox se poate adauga pe exterior, cu dimensiune de 800, 1200, 1600 mm. Trebuie sa stiti ca montarea acesui maner, presupune ca atunci cand inchideti usa, pentru a intra din nou, trebuie sa aveti cheia.

Pentru o etansare cat mai buna, la partea de jos, usa este calculata cu toc. Se poate folosi prag mic, de 20mm din aluminiu, insa etansare are de suferit deoarece in loc de 3 garnituri, etansarea se va face doar cu 1 garnitura.

Preturile afisate includ TVA-ul de 19% si serviciile de masuratori, transport si montaj pentru zona Bucuresti – Ilfov si pe o raza de 50 km in jurul Bucurestiului.

Foarte important:

 • culorile din imagini sunt doar informative, pretul fiind calculat pentru culorile alb respectiv culorile standard. Pe comanda speciala, usa se poate produce orice culoare din paletar.
 • manerul din imagini este doar informativ, pretul fiind calculat cu manerul standard.

1 recenzie pentru Usi exterior

 1. Denisa

  Profesioniști, seriosi, punctuali. Usa foarte frumoasă si montajul conform așteptărilor. Va mulțumesc și mult succes!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info

Model usa

ALU – L180, ALU – L100-M, ALU – L110, ALU – L210-M, ALU – L212, ALU – L222-M, ALU – L230, ALU – L231, ALU – L240, ALU – L260-M, ALU – L290, ALU – L302, ALU – L337-M, ALU – L338-M, ALU – L350-M, ALU – L360-M, ALU – L385-M, ALU – L400-M, ALU – L420-M, ALU – L435-M, PVC – INOX-180, PVC – INOX-181-M, PVC – INOX-200, PVC – INOX-201-M, PVC – INOX-350, PVC – INOX-360, PVC – INOX-361-M, PVC – INOX-380, PVC – INOX-381-M, PVC – INOX-400, PVC – INOX-401-M, PVC – INOX-441-M, PVC – P2300, PVC – P2303-M, PVC – P2353-M, PVC – P5500, PVC – P5501-M, PVC – P5551-M, PVC – P5800, PVC – P5801-M, PVC – P5851-M, PVC – P5900, PVC – P5901-M, PVC – P5953-M, PVC – P6800, PVC – P6801-M, PVC – P6851-M, PVC – P8300, PVC – P8900, PVC – P9100, PVC – P9101-M, PVC – P9151-1-M, PVC – T25+K25, PVC – T25-1-M+K25-1-M, PVC – T26-M+K26-M, PVC – T40+K40, PVC – T40-1-M+K40-1-M, PVC – T43-M+K43-M, PVC – T70+K70, PVC – T70-2-M+K70-2-M, PVC – T71-M+K71-M

Culoare

alb, standard

Maner

Standard

Latime (mm)

950

Inaltime (mm)

2100