Termopane Bucuresti

✓   performante tehnice ale ferestrelor
✓  alegere firme termopan Bucuresti
✓  preturi termopane Bucuresti si Ilfov

Explorati gama noastra de termopane Bucuresti care garanteaza performante fonice si termice exceptionale, conform standardelor nZEB. Profitati de preturile accesibile si de siguranta sporita, ideale pentru orice casa moderna. Contactati-ne pentru mai multe detalii si oferte personalizate!

OFERTA FERESTRE BUCURESTI

Asteptam solicitarile pentru termopane in Bucuresti si Ilfov si vom reveni cu o oferta de pret.

    Atasati schitele tamplariei. Vezi exemple: exemplu-1, exemplu-2, exemplu-3.

    PERFORMANTE TERMOPANE BUCURESTI

    In articolul despre cele mai bune termopane am acoperit majoritatea aspectelor pentru a achizitiona termopane de calitate in Bucuresti. Insa, pentru capitala, sunt necesare cateva caracteristici suplimentare.

    IZOLARE FONICA

    Poate cel mai important factor pentru clientii care locuiesc spre zona centrala a Bucurestiului este izolarea fonica. Aceasta se masoara in decibeli (db) si ar trebui sa fie mentionata pe oferta vanzatorului de termopane Bucuresti.

    O fereastra termopan Salamander bluEvolution 92 cu geam tripan Planistar SUN 4 + Clar + LowE 4 = 52mm, cu bagheta calda si dimensiunea standard de 800 x 1200mm are un coeficient de transfer acustic aprox. Rw=34(-2,-7), care se interpreteaza astfel:

    • Rw=34 db => valoare principala de izolare acustica;
    • -2 => ajustarea C, factor de corectie pentru zgomotul de frecventa medie;
    • -7 => ajustarea Ctr, factor de corectie pentru zgomotul de frecventa joasa. Spre exemplu, traficul rutier sau muzica cu bass puternic.

    Deci, practic, dupa aplicarea factorului de corectie, izolarea acutica este Rw=27 db, ceea ce in majoritatea cazurilor este suficient pentru un somn linistit. Insa, pentru ferestrele termopan montate in Bucuresti pe bulevardele foarte aglomerate: Stefan Cel Mare, Aviatorilor, Floreasca, 1 Mai etc… sau in apropiere de aeroportul Henry Coanda sau Baneasa, este nevoie ca izolarea fonica sa fie sporita.

    In aceste cazuri, trebuie avut in vedere urmatoarele:

    • profilul termopan ale ferestrei sa aiba 3 ganituri (spre exemplu: Salamander bluEvolution 92);
    • feroneria sa fie perimetrala si complet antiefractie, pentru o etansare perfecta;
    • sticla obisnuita sa fie inlocuita cu sticla laminata si SILENCE.

    Astfel, coeficientul acustic creste cu 10 db, pana la 37 db, ceea ce este mai mult decat suficient conform:

    • SR EN ISO 1996 (partile 1, 2, 3) – Acustica. Descrierea, masurarea si evaluarea zgomotului ambiant;
    • SR EN 12354 (partile 1, 2, 3) – Acustica în constructii. Calculul performantei acustice a cladirilor pe baza performantei elementelor. Partea 3: Izolarea la zgomot aerian impotriva zgomotului exterior;
    • experientei cu clientii carora le-am montat geamuri termopan langa aeroport.

    Un factor foarte important in economia fonica a ferestrei este montajul. Spuma clasica are un coeficient acustic extrem de scazut. De aceea, trebuie executat un montaj profesionist cu benzi si spuma elastica, care are un transfer acustic impresionant, de 60db.

    In imaginile de mai jos prezentam cum apare coeficientul acustic pe oferta RIVO CONSTRUCT.

    IZOLARE TERMICA

    Din experienta cu clientii cu care am interactionat, majoritatea isi doresc sa aiba case sau apartamente, la standarde nZEB, cat mai aproape de casa pasiva. Chiar daca nu doresc certificare pentru casa pasiva, tinta lor este sa ajunga acolo.

    Ca regula generala, pentru o fereastra termopan Salamander, comercializata de RIVO CONSTRUCT, care foloseste profile cu 6 camere de izolare termica, 3 garnituri de etansare, feronerie perimetrala antiefractie si sticla Saint Gobain cu bagheta calda, coeficientul de transfer termic este in jur de Uw= 0.8 W/m2K, adica la nivel de casa pasiva. Cu alte cuvinte, o fereastra vanduta de noi nu mai poate fi imbunatatita („upgradata”); includem in standard maximul posibil.

    Un aspect important, adeoseori neglijat, este si amplasarea ferestrelor si usilor termopan pe fatadele cladirii. Pentru a reduce sau creste termperatura in interiorul casei cu cateva grade, pe fatadele unde bate soarele foarte mult timp se poate folosi geamul cu control solar Planistar SUN. Pe fatadele unde soarele dogoreste doar cateva ore, atunci se poate folosi sticla LowE care are o transmitanta luminoasa (TL) mai buna si un pret mai accesibil.

    De asemenea, utilizarea rulourilor exterioare electrice reprezinta o solutie de umbrire care, de asemenea, poate contribui la reducerea temperaturii in zilele toride.

    SIGURANTA

    In vremurile pe care le traim, siguranta in Bucuresti este oferita de sisteme moderne precum camere de supraveghere, alarme sau contracte cu firme de paza. Totusi, montarea unor termopane Bucuresti antiefractie reprezinta un pas important pentru diminuarea pagubelor produse si minimizarea socului psihic de a fi patruns in casa cineva neinvitat.

    Astfel, exista cateva elemente care pot contribui in mod foarte eficient la cresterea securitatii:

    • utilizarea in interiorul profilului termopan a unui otel zincat cu grosime de 2mm;
    • utilizarea unei feronerii complet antiefractie, chiar si nivel de baza WK1, insa cu toti blocatorii antiefractie;
    • utilizarea unui geam termopan laminat, minim 331 sau, recomandat, 442.

    Imaginile de mai jos sunt primite de la un client din Bucuresti care a fost vizitat de hoti. Se poate observa ca au incercat sa sparga deschiderea ferestrei termopan si nu au reusit. Au intampinat un otel cu grosime de 2mm care nu a cedat si o feronerie anti-efractie care nu le-a permis sa ridice cerceveaua in sus. Au incercat sa sparga profilul vertical si nu au reusit.

    Prin urmare, pentru ca nu a dorit sa isi monteze geam laminat 331, au spart geamul si au deschis fereastra folosind manerul din interior. Daca ar fi platit o suma relativ mica, raportata la valoarea lucrarii, si si-ar fi montat sticla laminata, hotii pur si simplu nu ar fi avut pe unde sa intre.

    DE LA CE FIRME DE TERMOPANE BUCURESTI AR TREBUI SA CUMPARATI

    Activam in industria de termopane Bucuresti din 2004 si am asistat la o schimbare masiva a domeniului.

    La inceputuri existau foarte multi producatori mici care faceau intreg procesul de customer service: vanzare, productie, montaj si after-sales. Multi activau intr-un spatiu impropriu productiei (garaje, hale abandonate …) si cu utilaje rudimentare. Un astfel de bussines nu avea nici un viitor si, in mai putin de un deceniu, au disparut (si este foarte bine ca s-a intamplat asa 😃).

    Au ramas doar producatorii mari de termopane, cu hale de productie pe hectare intregi de teren, utilaje performante de ultima generatie si ingineri care coordoneaza procesul. Business-ul principal al acestora este productia de termopane iar vanzarea, montajul si aftersales-ul este facut de catre dealeri. Adica, un model de business matur, similar altor industrii cum ar fi cea auto sau retail.

    Cum capitala reprezinta cea mai mare piata de termopane din Romania, exista un numar impresionat de mare de dealeri de termopane in Bucuresti cu servicii, oferte si intentii dintre cele mai variate.

    firma termopane, CORECTA, pe Ministerul de Finante

    Pentru a va asigura ca lucrati cu cine trebuie iata doua informatii de baza pe care le puteti verifica foarte simplu:

    1. Exista un showroom, birou, spatiu … in Bucuresti unde puteti sa discutati civilizat oferta de pret si sa vedeti mostre ale ferestrelor termopan pe care le veti cumpara ?
    2. Intrati pe site-ul oficial al ministerului de finante mfinante.gov.ro, introduceti CUI-ul firmei de la care doriti sa achizitionati termopane in Bucuresti si verificati cifra de afaceri si numarul de angajati.

    Daca nu exista un spatiu unde sa discutati, firma are cifra de afaceri mai mica decat lucrarea pe care urmeaza sa o contractati si are un singur angajat, probabil ar fi bine sa va ganditi de doua ori.

    Alte sugestii ale vanzatorului de geamuri termopan care ar trebui sa va dea de gandit:

    • solicita plata 100% in avans;
    • nu se face contract, ci „mergem pe incredere”;
    • nu se poate face plata prin banca;
    • am recenzii foarte bune (bineinteles ca recenziile sunt importante, dar impreuna cu cele 2 informatii de baza);
    • am X contacte pe Facebook, Instagram etc.;
    • stiu eu foarte bine ce aveti nevoie.

    Dupa 20 de ani de experienta in termopane in zona Bucuresti sunt in continuare uimit cum clientii platesc sume mari, de 5.000 €, 10.000 € … sau chiar mai mari, unor indivizi sau firme obscure doar pentru ca au un site modern sau pareau oameni corecti sau etc…

    MONTAJ, REGLAJE SI REPARATII ULTERIOARE

    Marea majoritate a tamplariei pvc din Bucuresti este produsa in tara de cativa producatori mari precum Madrugada, Optimedia, ADF, Barrier etc…, livrata la Bucuresti si montata de dealeri locali. De fapt, 50% din ferestrele termopan din Bucuresti sunt livrate de primii 10 mari producatori de termopane din Romania.

    Dupa cum am scris si mai sus, chiar daca producatorii tamplariei sunt mari, relatia dvs se va desfasura exclusiv un parterner de-al lor (dealer), si nu direct.

    De aceeea, pentru o comunicare eficienta si acces facil la servicii post-vazare este indicat sa colaborati cu un dealer de termopane din Bucuresti. RIVO CONSTRUCT, are sediul in Bucuresti, in Baneasa, si are o gama completa de servicii care include:

    • consultanta tehnica cu privire la alegerea sistemului potrivit pentru proiectul dvs.;
    • efectuarea mai multor oferte de pret pentru a ajunge la echilibrul optim calitate / pret;
    • masuratori la santier;
    • coordonare cu dirigintele de santier privind sincronizarea montarii tamplariei cu alte lucrari din santier;
    • organizarea transportului pana la locatia dvs.;
    • efectuarea montajului in functie de alegerea dvs: standard sau profesionist (cu benzi, ancore sau precadre);
    • reglaje necesare dupa efectuarea montajului;
    • daca este cazul, efectuarea reparatiilor necesare dupa ani de utilizare a tamplariei: de exemplu inlocuire garnituri uzate, ungere feronerie, inlocuire plase de insecte etc…

    Un aspect deosebit de important sunt reglajele tamplariei. Orice firma serioasa care va efectua montajul, va lasa ferestrele termopan in perfecta stare de functionare. Insa, absolut toata tamplaria pvc necesita reglaje la cateva saptamani de la montaj. Este ceva normal.

    Ferestrele se deregleaza, in principal, din 2 cauze majore:

    • dilatarea si contractia profilului pvc in functie de termperatura ambientala;
    • deplasarile sau tasarile structurale ale cladirii sau ale ferestrei in sine dupa finalizarea montajului.

    Chiar daca aceste miscari sunt minore, spatiul prin care se deplaseaza cercevea (deschiderea ferestrei termopan) in toc fiind de doar 3-4mm, vor deregla ferestrele.

    De aceea un furnizor local de termopan din Bucuresti va interveni rapid si va efectua reglajele necesare, in special, bazandu-se pe reglajul balamalelor.

    PROIECTE RECENTE IN BUCURESTI

    Cele mai recente proiecte le puteti vizualilza pe pagina de portofoliu pe care adaugam proiectele noastre finalizate.

    Prezentam mai jos unul dintre ultimele proiecte de termopane Bucuresti, cu profile Salamander bluEvolution 92, pe care le-am finalizat.