SALAMANDER BLUEVOLUTION 92

Profile de clasa A, 6 camere, 3 garnituri

Solicita oferta de pret

Telefon: 0721 565 009 sau Email: info@rivo.ro

Detalii tehnice bluEvolution 92

salamander bluEvolution 92
 • Ofertare

  • preturi competitive
  • oferta in aceeasi zi
 • Masuratori

  • dimensiuni corecte
  • fara greseli
 • Productie

  • fabrica moderna
  • produse certificate
 • Livrare

  • fara intarzieri
  • produse intacte
 • Montaj

  • know-how specific
  • cu profesionisti
 • Finalizare

  • factura si garantie
  • colaborare viitorare

Beneficii

Performanta energetica
Profilul Salamander bluEvolution 92 a fost proiectat de inginerii germani avand in target, pe un loc prioritar, performanta energetica.  Astfel, tocul are un coeficient de transfer termic Uf = 0.9 W/m2K care in combinatie cu geamul tripan cu Ug = 0.5 W/m2K poate atinge performata incredibila de Uw = 0.75 W/m2K, facand din acest sistem candidatul ideal pentru izolarea fereastrelor pentru casele pasive. Prin utilizarea armaturii de rigidizare cu rupere termica, coeficientul poate cobori pana la Uw = 0.65 W/m2K.

Performanta acustica
Evolutia aduce cu sine multa agitatie, trafic si disconfort acustic. Viata de zi cu zi devine un calvar pentru locuitorii din centrul orasului sau zonele aglomerate. Profilul bluEvolution 92  MD reprezinta o solutie de incredere in aceste situatii si, in combinatie cu o sticla Silence, poate atinge un coeficient de confort acustic de 47 db. Practic, cand ferestrele sunt deschise „abia se aude om cu persoana” iar cand ferestrele sunt inchise „nu se aude nici musca”. :)

Performanta anti-efractie
In standard, echipam termopanele Salamander bluEvolution 92 cu feronerie cu toate punctele de inchidere anti-efractie si blocatori tip ciuperca, ceea ce ne deosebeste deja de marea majoritate a producatorilor din Romania (care folosesc maxim 2 puncte anti-efractie sau niciunul). Pentru performante optime antiefractie, ferestrele pot fi echipate cu feronerie RC2 sau feronerie cu balamale ascunse MPower. De asemenea, pentru zonele cu umiditate ridicata (ex: tarmul marii) ferestrele se pot echipa cu feronerie Tricoat, cu protectie ridicata impotriva coroziunii.

Toate aceste caracteristici sunt intens dezbatute pe forumurile de specialitate, insa opinia generala este unanima: bluEvolution 92 MD este sistemul momentului.

Proiecte finalizate

Descriere sistem bluEvolution 92

Salamander bluEvolution 92 reprezinta fructul experientei de peste 70 ani a furnizorului german, fiind in acest moment varful de lance in industria ferestrelor din pvc.

Sistemul se caracterizeaza printr-o simplitate deosebita, avand doar 20 de profile, ceea ce confera producatorilor de tamplarie posibilitatea de a limita investiile in stocuri si oferind, in acelasi timp, posibilitati nelimitate de forme si culoare pentru utilizatorul final, casnic. Profilele principale (toc, cercevea, montant) impreuna cu accesoriile aferente (profile de cuplare, rigidizare, extensii, sohlbank etc…) oferta libertate de design si posibilitati constructive nelimitate: ferestre termopan bluEvolution 92 oscilobatante, batante, basculante, oscilo-culisante cu forme clasice sau neregulate: trapeze, triunghiuri sau arcade. Toate acestea in culorile clasice: gri antracit, nuc sau wenge care sunt intodeauna pe stoc sau in culorile non-standard care sunt aduse pe comanda speciala intr-un timp relativ scurt.

Designul cercevelei de fereastra cu picurator incorporat dirijeaza apa catre exterior si, in combinatie cu celele 3 garnituri de izolare, asigura o etansare perfecta impotriva intemperiilor vremii. Conform testelor efectuate in laborator, sistemul atinge minim clasa E900 pentru etansarea la apa si clasa 4 pentru permeabilitatea la aer.

Armaturile de rigidizare din otel zincat, cu grosime de 2mm atat pentru ferestre cat si pentru usi, au o forma special conceputa pentru a conferi stabilitate statica in timp, a impiedica deformarea profilelor si a ajuta la stabilitatea ferestrelor in timpul furtunilor, atingand clasa C3 pentru rezistenta la vant.

Latimea vizibila de doar 118mm pentru combinatia de profile toc + cercevea de fereastra ofera posibilitatea crearii unor ferestre termopan cu dimensiuni foarte mari, permitand luminii sa invadeze incaperea si sa maximizeze privelistea fara a fi obturata de montanti orizontali sau verticali. De asemenea, prin utilizarea unei feronerii speciale, exista posibilitatea de a produce 2 ferestre Salamander oscilobatante fara montant pe mijloc.

Baghetele cu design drept sau rotund, intregesc fereastra si ii confera un aer nobil, modern.

Pentru usi termopan bluEvolution 92 a fost conceput un profil de toc special, marit cu 20mm, pentru a permite finisajul interior in spatele balamalelor fara riscul de a le deteriora. Tendinta moderna de a avea o usa termopan cu un prag cat mai mic la partea inferioara a fost tratata cu o atentie deosebita. Astfel, a fost creat un prag mic, de doar 20mm, care se etanseaza cu un picurator pe care sunt montate 2 garnituri de izolare si 2 perii, plus 1 garnitura pe cerceveaua de usa.

Desi reprezinta gama de top, pentru termopanele Salamander bluEvolution 92 pretul este foarte accesibil. Va puteti face o idee accesand calculatorul de pret sau puteti contacta departamentul de vanzari pentru o oferta personalizata.

 
profile pvc Salamander
feronerie Maco
geam Saint Gobain